Díky dvou dnům plných zážitků, smíchu a odpočinku se Lenka Zahradnická ještě více zamilovala do svého manžela. Společné chvíle strávené na dovolené bez dětí byly pro tento pár velice důležité, protože v běžném životě plném práce a starostí o dvě ratolesti jim mnoho času na ně samotné nezbývá... „Pořád řešíme děti, práci, ladíme diáře kvůli provozním věcem a pak často odpadneme, aniž bychom si řekli, jak se vlastně máme,“ posteskla si na sociální síti herečka známá ze seriálů Ulice, Vyprávěj nebo třeba Modrý kód.

„Vím, že je to normální, a má to tak většina lidí s dětmi. Je ale božsky osvěžující z toho občas vypadnout, nadechnout se a zjistit, že jste si fakt vybrala správně,“ dodala. Vše začalo už na Štědrý den, kdy si bez předchozích debat, domluv či něčeho podobného dali s manželem úplně to samé: víkend v Budapešti. „Už to je samo o sobě znamení,“ měla jasno. A jakmile se jim pak podařilo sehnat hlídání pro dcerky Jovanky (2) a Jasmíny (5) a vybrali ten nejvhodnější termín, vyrazili do maďarského hlavního města.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Lenka Zahradnická: Dvě svatby! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Během dvou dnů slavní manželé zažili tolik věcí, že to připadalo jako týdenní dovolená. Došli k příjemnému zjištění, že to mezi nimi stále naprosto ideálně klape. Znovu jsem se zamilovala, zjistila jsem, že mám vedle sebe muže, který zařídí úplně všechno, a že se spolu i po těch letech a dvou dětech umíme smát, až nám tečou slzy!“ libovala si na instagramu Zahradnická, která na důkaz svých slov zveřejnila společné selfíčko. Jen sympatický slovenský hudebník a zároveň také kameraman se na snímku mračil jako čert.

„Byla to důležitá cesta. Vřele doporučuju. Naše svatební cesta do Jiljí se osvědčila,“ uzavřela spokojeně s odkazem na oblíbenou vztahovou komedii s Libuškou Šafránkovou (†68) a Josefem Abrhámem (†82), co popisovala předmanželské trampoty zamilovaného páru, a dodala, že již nyní plánuje další podobnou výpravu se svým mužem, tentokrát na jaře. Květen je náš a bude to bomba!“ těší se už teď okatá kráska.

Fotogalerie
38 fotografií