Když herečku, kterou proslavila role zdravotních sestřiček v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 a Modrý kód, požádal v červnu 2019 její partner o ruku, o svolení požádala plod jejich lásky, dcerku Jasmínu. A ta mamince poradila jediné - říct tatínkovi „ano“. Na svatbu došlo až teď v létě, a jak sama Lenka Zahradnická uvedla, místo klasické veselice to byl „fesťák lásky, rodiny a svobody“. Kromě toho v ten den slavila svátek i Jovanka, Lenčina mladší dcerka, která přišla na svět v červnu 2020.

„Ano, všichni jsme ten den byli absolutně šťastní,“ rozplývala se pak herečka, která svým příznivcům na sociální síti, kde ji sleduje téměř 41 tisíc lidí, odhalila i jeden roztomilý detail. Jasmínce totiž veřejně poděkovala za to, že „kreslí ta nejkrásnější svatební saka na světě“. Právě rozkošně neumělé malůvky totiž zdobily přední i zadní část saka Michala Vavra. A svůj otisk, doslova a do písmene, na obleku zanechala i malá Jovanka - její ručka prý byla na kapse.

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Lenka Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Originální nápad se Lenčiným fanynkám náramně zamlouval. Koneckonců něco podobného již na svých svatebních šatech vynesla například hollywoodská hvězda Angelina Jolie (47), když si před lety brala za manžela slavného hereckého fešáka Brada Pitta (58). Přestože pocházely z dílny Luigiho Massiho z ateliéru Versace, ozdobil je kresbami hereččiných dětí. Daly mu je totiž na papíru a on je pak na závoj a zadní část šatů vyšil...

Fotogalerie
48 fotografií