Regina se na svatbu svého jediného dítěte opravdu těšila a stále neskrývá dojetí. „Terezku a Čendu jsme k oltáři dovedli. Když je déšť, prý prší štěstí a já věřím, že to tak je. A v sobotu pršelo celý den,“ pochlubila se herečka a přidala několik fotek z romantické veselky. 

Ta proběhla v hotelovém rezortu v malebných Brdech. I když lilo jako z konve, nikomu to nevadilo, protože venku na zahradě byla připravená i tzv. mokrá varianta. Obřad sice proběhl u zdobené brány pod širým nebem, ale všichni měli deštníky. 

„V dešti a se stálým úsměvem na rtech nám květinářky vyzdobily svatbu a vše na místě pohotově přizpůsobily,“ poděkovala ochotnému květinářství Regina. Hostina proběhla na terase pod stanem. Kulaté stoly byly prostřené jednoduše, ale velmi vkusně. 

Video
Video se připravuje ...

Drbna ze Slunečné Regina Řandová: První slova o tajemném manželovi a svatbě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Řandová se sladila se svým synem. Čestmír mladší měl vínový oblek s vestičkou, košili s potiskem květin a z té samé látky si herečka nechala ušít šaty, takže vypadala velmi mladistvě. Nevěsta měla bílé dlouhé šaty s krajkovým vrškem bez rukávů a letní sandálky bez podpatku. V jehlách by těžko došla po promáčené trávě k oltáři. Nechyběli jejich synové, staršího, pětiletého Čestmír vyženil a dvouletého Čestmírka mají spolu. 

Fotogalerie
34 fotografií