Zpěvačky se novým bydlením chlubí na sociální síti a místy to vypadá jako z přepychového hotelu.

Perleťovou kuchyni jsme doplnily o detaily v podobě zlatých boho obkladů,“ napsala Veronika na instagramu. O pár dní později ukázaly obývací pokoj, jehož součástí je jídelní stůl s růžovými sametovými židlemi. Kromě toho se pochlubily i ložnicemi, kde se jim bude spát jako v bavlnce. Zatímco Daniela má ložnici v béžovém odstínu, Veronika v šedém. Na zařizování si daly pořádně záležet a rozhodně na ničem nešetřily.

V koupelně jsou zlaté vodovodní baterie, velké zrcadlo ve zlatém rámě a břidlicové obklady. K domu patří i terasa, kde už mají pohodlné sezení. Jídelní stůl pro osm lidí a doplňky v přírodních barvách.

Video
Video se připravuje ...

Karel Zima ze Slunečné chystá veselku: Pro hosty připravil speciální program Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Jelikož obě jsou maminkami malých holčiček, tak jim zařídily pokojíčky jako pro princezny. Nad dětskou postýlkou je baldachýn a všude plyšové hračky. Čelo postýlky je orámované jejich oblíbenou zlatou barvou.

Daniela má dceru Lindu (2,5) s fotbalistou Stanem Sobotkou, ale s tím se před rokem rozešla. Veronika má rovněž holčičku Neu (1), a to s o 14 let mladším hercem Matúšem Kolárovským, se kterým pár nikdy netvořila.

Fotogalerie
58 fotografií