„Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe,“ oznámila její rodina minulý týden na instagramu.

Denisa Zajícová, za svobodna Cziglová, podlehla zákeřné rakovině mozku, se kterou několik let statečně bojovala. Měla za sebou čtyři operace, biologickou léčbu, ozařování, návštěvy léčitele... 

V úterý v 10:15 v brněnském krematoriu proběhlo poslední rozloučení. Před jeho začátkem se začali scházet smuteční hosté a na všech byl vidět velký zármutek. Kamarádky Denisy jí splnily jedno z posledních přání, a to aby na nohách měly červené boty na podpatku.

Modelka Lenka Limberská měla kotníčkové boty a v ruce rudou růži. S Denisou byly víc jak 12 let přítelkyně. Smuteční síň se velmi rychle zaplnila. Na zemi pod katafalkem byla spousta věnců a na obrazovce se promítaly její fotky. 

Obří srdce z rudých růží nechaly vyrobit kamarádky, věnec poslala klinika radiační onkologie, kde se Denisa léčila, další byly od nejbližší rodiny a dalších přátel...

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Denisa z MasterChefa: Poslední vzkaz fanouškům Instagram

Fotogalerie
264 fotografií