Chce odejít. „Budu žrát proteiny a dlouho tady nebudu. Já do léčebny pro dlouhodobě nemocný nepatřím,“ vyhrožuje herec. Jenže sám udělá sotva krok, je strašně zesláblý, protože dlouho ležel a ochablo mu svalstvo.

A může si za to sám. Na Františku, kde si léčil zápal plic, pak podepsal revers a předčasně odešel. Doma si pobyl sotva den a poté, co se předávkoval prášky, skončil v bezvědomí na ARO ve VFN na Karlově náměstí v Praze. „Už ale sekám dobrotu,“ dušuje se Krampol, jehož největší motivací je prý výlet do Paříže, kam chce odletět natočit videoklip.

Právě na Františku v předposlední den hospitalizace totiž natočil Krampol romantickou píseň Slečna z Paříže, duet s Natálií Grossovou (21). Napsal ji Josef Fousek (85) a hudbu složili Zdeněk Barták 69) se synem Danielem (43). „S Bartákama jsme Jirkovi do nemocnice přivezli takový malý studio, aby k písni natočil mluvené slovo,“ popisuje fotograf a hercův manažer Miloš Schmiedberger (76).

Jirka prý ležel v posteli, a když uviděl mikrofon, bylo to, jako když vystřelí z děla. „Posadil se a jeho dosud zastřený unylý hlas dostal barvu. Zajiskřily mu oči a svoje pasáže namluvil na první dobrou. Byl to zase ten Belmondo,“ popisoval Schmiedberger, který se na Krampolův výlet do Paříže ale vůbec netváří.

„Není možné jet v Jirkově stavu do Paříže. Budu moc rád, když bude schopen natočit ten klip tady, a z Paříže tam uděláme jenom prostřihy,“ říká manažer Miloš Schmiedberger s tím, že ten klip by byla krásná »belmondovská« tečka za Krampolovou kariérou.

Herec svému manažerovi ale oponuje. „Chci do Paříže a pojedu tam. Měl jsem tam jet za Belmondem a gratulovat mu k narozeninám, bylo vše domluvené, nakonec to nevyšlo, protože na tom byl zdravotně špatně. Tak teď tam pojedu s Natálkou a roztočíme to,“ plánuje Krampol s tím, že začne cvičit, a tak chce do nemocnice činky.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep! Hana Höschlová

Fotogalerie
37 fotografií