Jeho žena Dana Morávková (52) navíc hrála v jiném divadle, takže ho nemohla ten večer do Divadla U Hasičů přivézt ani odvézt.

Půjdou na reprízu

Pro klavíristu a skladatele jsou ruce výrobní nástroj, zlomeniny jsou tak hned dvojitou komplikací. A manželé si prý ušlý zážitek z hlediště vynahradí jindy. „Na premiéru jsme se omluvili z časových důvodů a půjdeme na reprízu,“ ujistila Morávková.

Ukázal jizvy

O přestávce Bestiáře vyšlo najevo, že Malásek není jediným z elitních skladatelů a klavíristů, jemuž zlomené ruce zasáhly do života. „S Petrem velice soucítím,“ řekl Blesku Zdeněk Barták (69), mimo jiné autor hudby k seriálu Policie Modrava nebo hitu Já chci žít nonstop. „Asi před třemi lety jsem si zlomil ruku přímo ve vojenské nemocnici! Měl jsem to tenkrát k lékaři skutečně blízko,“ vzpomínal na štěstí v neštěstí skladatel. „O rok později jsem uklouzl zase doma,“ vylíčil Barták svůj další pech a ukázal dvě naprosto identické jizvy nad zápěstími, které svědčí o tom, že v obou případech jeho zranění vyžadovala zákrok na operačním stole.

Vondráček si točil Vaňkovou

Jednu z hlavních rolí muzikálu ztvárnila vůbec první stříbrná SuperStar Šárka Vaňková (36). V hledišti jí držel palce přítel, muzikant a herec Petr Vondráček (47), který si před lety zahrál ve filmovém Bestiáři. „Mám skvělé období, kdy se daří,“ přiznala Šárka, která má nejen lásku, ale taky vytouženou práci.

Tomsová chystá zlatou svatbu

Zcela mimořádně doprovodil do společnosti bývalou televizní hlasatelku Majku Tomsovou (71) její manžel, renomovaný právník Miloš Tomsa (74). Za dva roky oslaví společně zlatou svatbu! Naposledy se ukázal před více než rokem na křtu knihy Majky Jiná už nebudu.

Video
Video se připravuje ...

Autor hudby k Policii Modrava a držitel dvou hudebních Oscarů, hudební skladatel Zdeněk Barták: Po tragédii Hrzána mi volali prvnímu! Blesk TV

Zelenáčův vnuk se povedl

Muzikál Bestiář oživuje kapela na scéně. Zakladatel skupiny Zelenáči Mirek Hoffmann (†83), jehož Oranžový expres těší už několik generací příznivců country, by měl radost. Hraje v ní totiž jeho vnuk, kytarista Miloš Miškovský (29).

Jeníková trpěla

Veronika Jeníková (59) a Míša Dolinová (60) jsou kamarádky. Veronika je kvůli nedávnému trápení v rodině hodně vyhublá. Její maminka trpí Alzheimerovou chorobou a tatínek loni tragicky zemřel po úrazu. Od dob, kdy si zahrála vnadnou Evičku tričko ve filmu Bony a klid (1988), se hodně změnila.

Do čtvrtice

Knižní Bestiář Báry Nesvadbové (49) o ženě, která se rozhodne být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži, dostal už filmovou i divadelní podobu. Teď se z něho stala hudební love story v hlavních rolích s Šárkou Vaňkovou (36) a Ivanou Korolovou (35).

Fotogalerie
42 fotografií