Ruku na srdce - nikdo nemládneme. A každý se snaží s plynoucím časem bojovat po svém. Například není tajemstvím, že si Zuzana Belohorcová prodlužuje mládí ve své tváři na klinikách estetické medicíny, které kupodivu nenavštěvuje v místech, kde aktuálně bydlí, tedy na Kanárských ostrovech, ale kvůli různým zákrokům jezdí do Česka a na Slovensko. Tentokrát však možné zásahy popírá - a to i přes na první pohled patrnou proměnu svého obličeje.

Ačkoliv její jméno aktuálně rezonuje především v bitvě s herečkou Alicí Bendovou (50) a jejího manžela nechvalné pověsti Vlasty Hájka (48), ona na svém profilu sdílí nadále usměvavá selfíčka. Vzájemným napadáním přes média si nenechá kazit náladu - a to je rozhodně dobře. Kritice se však nevyhnula - jejím příznivcům se ale nepozdává proměna, kterou si poslední dobou prošla. Masivní vytetované obočí a přifouklé rty zkrátka zaujaly na první dobrou.

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Za věk se nestydím, stárnout se má s grácií! 

„Omlouvám se, ale co máte s tou pusou? A obočím?“ podivovali se její fanoušci v „nejlajkovanějších“ komentářích. „Škoda, že už nejste svá, začínáte se podobat umělé Krainové,“ přidávali se další se svými názory, podle nichž byla Zuzana nejhezčí, když byla přirozená, bez napíchaných rtů a napletených kadeří. Někdejší moderátorka lechtivých pořadů Láskanie nebo Peříčko se sice bránila, že je to pouze rtěnkou, ale starší fotky hovoří samy za sebe...

Fotogalerie
62 fotografií