Herečka Alice Bendová se snaží podnikat na Tenerife. Jak ale na sociální síti teď prozradila, jeden z jejích posledních hostů v pronajímaném apartmánu na pláži nebyl moc spokojený... „Prosím vás, je normální, abychom v ubytování měli šváby a mravence? Včera jsme se večer ubytovali v apartmánu, ráno na nás vykouklo tohle překvapení. Ihned jsme kontaktovali majitelku, že za takových podmínek bydlet nebudeme. Sbalili jsme se a odjeli na hotel. Napsali jsme SMS v 9:30 a odpověď přišla v 18 hodin,“ uvedl naštvaný klient (jenž je přitom paradoxně vzdor všem svým cestám po celém světě i s manželkou v insolvenci) na facebooku.

Hmyz přiznala

„Ano, někdy se stává, že švábi a mravenci neposlouchají rozkazy a klidně vběhnou dovnitř. Ale to jen v případě, když je každé kanárské město poctivě deratizuje a nějaký chudák to přežije (náhodou) a náhodou zabloudí z ulice do bytu nebo domu. Za celou dobu, co pronajímáme, k nám zabloudili DVA!!!“ vyjádřila se k tomu Bendová na instagramu.

„Pan Vojtek  (nepleťte si ho s Marianem nebo Romanem, je to nějaký pán, kterého neznám osobně) se i s rodinou vylekal, přestěhoval se jinam a nelenil, zavolal mi a vyhrožoval likvidací a zničením - ne švába, ale mě samotné. Panu Vojtkovi jsem napsala, že mu raději celou platbu vrátím a že s takovými lidmi nechci mít nic společného,“ svěřila se. Poté zjistila, že zákazník údajně přešel ke „konkurenci“ - do apartmánu, který pro změnu pronajímá Zuzana Belohorcová s manželem Vlastou.

Rázná reakce

Známí manželé se k tomu ihned velice rázně vyjádřili. Popřeli, že by se s dotyčným mužem znali. „Musím ale přiznat, že klient nám včera zoufale telefonoval. Bohužel my máme obsazeno a nemohl jsem mu pomoct. Když jsem dneska viděl asi dvacet SMSek, že si Alice Bendová o nás otírá svoji nevymáchanou pusu a zase se to snaží hodit na mě a na naši firmu, tak musíme reagovat. Pána neznáme, s kauzou nemáme nic společného,“ bránil se Hájek na instagramu.

„Jestli má někdo bordel a nemá vyderatizovaný byt, a ty to nemáš, Alice, tak se nediv, že se ti to může stát. A ono je lepší to na někoho hodit. Byl bych rád, aby sis moje jméno a naše jméno už nebrala do huby. Zameť si před svým vlastním prahem, dělej to, jak to děláme my, my máme všechny byty vyprodaný. Kdybys nešetřila a byt nechala vyplynovat dvakrát ročně, tak by se tohle vůbec nestalo,“ měl jasno - a doplnil výhrůžku, že to bude řešit soudně. „My máme velmi dobrého právníka tady, bacha.“

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová: Proč je hrdá na svého manžela? 

„Jak se opovažuje herečka, která místo omluvy klientce (protože takové věci se stávají) přiznala chybu a dala ji do pořádku, arogantně a zoufale celou tuhle nesmyslnou kauzu zvrátila a jen tak hodila na Hájka, který s tím nemá absolutně nic společného?“ běsnila i jeho manželka Zuzana, bývalá modelka a také moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko.

„Nenecháme naše jména, naši společnost stále špinit. Nikoho neotravujeme, o nikoho se nestaráme, děláme svou práci, jak nejlépe umíme. Lidský hněv a závist nemají meze. Před pár měsíci seděla herečka v naší kanceláři a žádala o spolupráci... ale časy se mění a lidi také... Zoufalí lidé holt dělají zoufalé věci,“  ušklíbala se.

Jenže to zase nenechalo chladnou herečku, která se proslavila díky roli Simony v seriálu Velmi křehké vztahy. „Nechci svůj profil zahlcovat negativními věcmi ani osobami. Dále budu věci spojené s touto osobou řešit právní cestou, a pokud to bude nutné, nechám uveřejnit hlasové zprávy (plné vulgarismů a výhrůžek) od této osoby a také negativní zkušenosti lidí, kteří se s tímto člověkem setkali,“ uvedla Bendová. „Problém je ten, že jakmile cítí, že mu ubývají sledující, začne parazitovat na jiných, jakýmkoliv způsobem,“ dodala kousavě. 

Bez něj bylo líp?!

Bendová upozornila i na fakt, že nejde o ojedinělý případ podobného sporu, a uvedla také, že s panem Hájkem má negativní zkušenost více českých hvězd. „Na Tenerife se nám dýchalo hezky a žili jsme si tam v moc pěkné komunitě v poklidu a bez lží, intrik a problémů. Bohužel už tomu tak není. Smutné je, že mi lidé píší nebo volají, že doufají, že někde na pláži nepotkají Hájka. Prostě jim to nedělá dobře,“ posteskla si.

Hájek měl posílat nepěkné zprávy i Richardu Chladovi (61) a jeho manželce, kterou je půvabná Anna-Marie Kánská (30). Známý miliardář to sám potvrdil. „Anna má 'vypečených' hlasovek od Dobromila dostatek.. A k těm jejich 'úspěšným' pronájmům bych mohl vyprávět... Poslouchám stížnosti od našich společných známých a kamarádů každý týden,“ nechal se slyšet. Ještě to nepochybně bude celé gradovat!

Fotogalerie
46 fotografií