Štěpánka Fingerhutová se konečně může usmívat „bez špatného sebevědomí“! Problém s úsměvem u ní začal už na základní škole. Tehdy se jí posmívali spolužáci kvůli něčemu, co má odborný název „gummy smile“ – to znamená, že lidé při úsměvu vytahují horní ret tak vysoko k nosu, až se obnaží krčky zubů a dáseň, což je podle někoho neestetické. Řeší se to různými způsoby, například rovnátky, či botoxem lip flip, který se však musí pravidelně doplňovat.

Přestože u ní nebylo obnažování dásní v úsměvu tak markantní jako třeba u zpěvačky Evy Burešové (30) nebo manželky zpěváka Tomáše Kluse (37) Tamary (36), „nesymetricky vykouklé zuby“, jak tomu sama říkala, ji trápily. „Hodně jsem se hlídala, když se směju, a kryla si ústa rukou. Chtěla jsem se smát bez toho.“ K zákroku, který by tuhle nedokonalost odstranil, se odhodlávala dlouhé roky. Navíc nebylo tak snadné najít termín, kdy nic netočí či nedabuje.

Video
Video se připravuje ...

Prostitutka z Devadesátek Štepánka Fingerhutová: Nahotu před kamerou nedávám! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Nakonec se však svěřila do rukou odborníků a podstoupila takzvaný „gum contouring“„Dělá se v lokální anestezii a spočívá v tom, že pokud zubař usoudí, že máte přebytek dásně, nějaký ten milimetr vám laserem a skalpelem uřízne a zašije,“ popisovala Fingerhutová. Po operaci sice tři dny trpěla, dásně jí krvácely „víc než lidem obvykle“ a byla pořádně oteklá, ale stálo to za to. „Když se to zahojilo, věděla jsem, že jsem udělala věc, ze které mám radost.“

Výsledek je patrný na první pohled – její chrup nyní vypadá vizuálně větší, ale dásní výrazně ubylo. „Po patnácti letech mám na nějakých fotkách taky zuby,“ žasne dnes. Rovněž si je nechala i vybělit – a dohromady pak dala za oba výkony kolem dvaceti tisíc. „Což je podle mě normální cena v poměru cena a výkon,“ uzavřela Štěpánka spokojeně. Kromě toho se ujistila, proč by si nikdy neměla dávat napíchat rty – po zákroku měla pořádného „kačera“ a vůbec jí to neslušelo.

Fotogalerie
58 fotografií