„Poslední týden byl plnej zážitků,“ libovala si na sociální síti herečka Štěpánka Fingerhutová. Mezi ty se počítalo například - prozatím tajné - natáčení v Bratislavě, setkání se seriálovými sestrami z Táty v nesnázích na premiéře krimi Metoda Markovič: Hojer... a kromě toho všeho příjemného také něco podstatně méně veselého: musela urgentně navštívit pohotovost!

Půvabná plavovláska, známá třeba ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde představovala šílenou sestřičku Šárku, anebo z Modrého kódu, v němž se převtělila do lapidušky Dity, co chtěla za každou cenu „ulovit“ lékaře, vyhledává nemocniční prostředí i ve svém soukromí. Samozřejmě z vážných důvodů. Věřte tomu, nebo ne - ale podařilo se jí vdechnout žvýkačku!

Video
Video se připravuje ...

Štěpánka Fingerhutová z Nagana: Táta mi oblékal dres Jardy Jágra a přivedl mě k hokeji videohub

„Pardon lékařům za to, že jsem jim přidělala práci svojí debilitou,“ sypala si Štěpánka popel na hlavu. „Všechno je v pořádku,“ ujistila své fanoušky, jimiž takové zjištění notně otřáslo - podobně jako snímek z lůžka na ambulanci. Vdechnutí žvýkačky přitom není žádnou legrací, byť to může legračně znít. Mohlo jít dokonce i o život! Naštěstí ale tentokrát vše dobře dopadlo...

Fotogalerie
68 fotografií