V dnešní době je čím dál těžší najít partnera, s nímž by člověk chtěl strávit zbytek života. Mnozí ke svému hledání využívají nejrůznější výdobytky moderní doby - třeba seznamování pomocí internetu. Mezi takové, ač je to překvapivé, patří i krásná herečka Štěpánka Fingerhutová. „Furt se dojímám nad tím, jaký jsem onehdá na tom tinderu měla štěstí!“ svěřila se totiž na instagramu.

A to rozhodně měla - na této platformě totiž její uživatelé obvykle hledají spíše povyražení na jednu noc, případně pouze na takzvaný sexting. Jenže Štěpánka, známá například z filmu Děti Nagana nebo seriálů Devadesátky, Modrý kód či Chlap, vyhrála jackpot. Její Matěj (31) je totiž nejenom velice pohledný, ale podle informací, které se dají vygooglit, je také lékařem, pracuje jako kardiochirurg v IKEMU.

Video
Video se připravuje ...

Štěpánka Fingerhutová z Devadesátek: Svlékání ve filmu se nebráním Linda Štrobachová

„Byla jsem nějak sama, tak jsem si jeden večer řekla, že si založím tinder. On byl moje první a jediné rande,” vylíčila Fingerhutová již před časem v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. S Matějem, který pochází ze Slovenska, je už čtvrtým rokem, a to, že je do něj talentovaná mladá herečka, jež aktuálně září na Nově v seriálu Táta v nesnázích, stále zaláskovaná až po uši, je zcela zjevné.

I podle fotky, kterou zveřejnila na sociální síti. Zamilovaně tam objímá svého přítele během romantické dovolené na Kauai, což je čtvrtý největší z osmi hlavních Havajských ostrovů. A podle Štěpánky je to navíc „nejhezčí místo na světě“. Perfektní místo, kam si vyrazit se svým milovaným. Je ale faktem, že spolu cestují často - v minulosti sdíleli i snímky třeba z USA či z Portugalska.
Fotogalerie
54 fotografií