Dagmar Havlová se po většinu života pyšnila zlatavě rezavou barvou vlasů a nezměnila to ani po letech. Podobně jako účes, jímž jsou po léta dlouhé kadeře. Přestože na počátku své kariéry často mívala ve filmech patky anebo ofinu sčesanou takzvaně „záclonově“, což byl v osmdesátých velký hit a nyní se opět vrátil do módy, s klasickou, rovnou ofinou, aby ji člověk v její filmografii pohledal.

To se ovšem nyní změnilo, jelikož dáma, co je vdovou po bývalém prezidentovi Václavu Havlovi (†75), se odhodlala k radikální proměně své image. „Tak jsem si sama střihla ofinu,“ oznámila na sociální síti a svá slova doprovodila snímkem, co tuhle proměnu zachycoval - a skutečně! Nyní ji zdobí ofina ostříhaná stylem „podle hrnce“, což je u ní velkou novinkou... a velkou změnou.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdné Inkognito: Před kamerami to rozjela Bohdalová s Havlovou! Došlo i na polibky FTV Prima

Je totiž pravda, že díky novému účesu vypadá docela jinak! „A já si říkala, co je na tobě jinýho. Sluší ti, moc,“ konstatovala u selfíčka Havlové její herecká kolegyně Eva Holubová (65). Paní Dagmar však nadšení svých příznivců krotila: „Bude mi to muset opravit kadeřník, ale pro momentální pocit - dobrý. Jaro volalo po změně,“ vysvětlila, proč se rozhodla k úpravě svých loken.

Fotogalerie
35 fotografií