Než naskočí zpět do pracovního procesu, rozhodla se herečka pro menší dobrodružství. Nepříliš známá destinace oplývá ohromujícími západy slunce a nádherně čistou vodou. Ne nadarmo je tak pláž Radhanagar na seznamu těch nejlepších na světě. Klára tak nelenila a po obhlédnutí místních trhů oblékla plavky a jako éterická víla se ponořila do barvami hrajícího Indického oceánu.

Fanoušci jsou z Kláry nadšeni

Herečka vypadá v plavkách neskutečně a dle svých obdivovatelů by je měla nosit častěji. „Klárko, jste nádherná, moc vám to sluší, okouzlující postavička, užívejte si krásnou dovolenou,“ rozplýval se jeden z mnoha fanoušků pod Klářinými fotkami na sociálních sítích. „Jste úžasná, asi si vás dám na tapetu, abych se každý den podíval na takovou sexy babu,“ napsal upřímně další z davu mužů, kterého okouzlila kráska s laníma očima.

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová: Na premiéře oháknutá za osm set tisíc! Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Samota herečku netrápí

Jestli si Klára vychutnává indické dobrodružství sama, nebo ji někdo doprovází, zatím tají. Ostatně herečka si své soukromí velmi střeží a do společnosti chodí převážně sama či v doprovodu přátel. Se samotou však problém nemá. „Někdy dělám to, že se ráno probudím a samu sebe pozdravím. Řeknu si, dobré ránko, Klárko. Tak co, člověk je sám doma. Ani nechodím k zrcadlu. Často odcházím z domova, aniž bych se do toho zrcadla koukla," prozradila Klára se smíchem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.