Po rozchodu s mladším Kopou si Klára Issová odletěla léčit zlomené srdce na dovolenou. Vyčistila si tam hlavu, zhluboka se nadechla a pokračovala dál. Nyní žije sama se sebou. „Někdy dělám to, že se ráno probudím a samu sebe pozdravím. Řeknu si, dobré ranko, Klárko. Tak co, člověk je sám doma. Tak když tě nikdo nepozdraví, tak na sebe promluvím. Ani nechodím k zrcadlu. Často odcházím z domova, aniž bych se do toho zrcadla koukla,“ prozradila okatá herečka v show 7 pádů Honzy Dědka.

V soukromém životě se jí sice moc nedaří, zato v profesním má práce až nad hlavu. Ne vždy ale chtěla být herečkou. K herectví ji došoupal její otec, když ji přihlásil do dramatického kroužku, poté studovala na Pražské konzervatoři.

Když ale měla točit svou první pohádku, začala couvat. „Nakonec jsem se rozbrečela před rodiči, že tu pohádku točit nechci. Táta povolil, viděl slzy, a od té doby jsem se rozhodovala sama,“ přiznala Issová. Herectví se nakonec stalo její láskou i obživou. Kromě divadla má za sebou i natáčení nového filmu Děti Nagana, kde hraje maminku hlavního jedenáctiletého hrdiny.

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová kápla božskou o tajemném doprovodu! Jsou spolu už roky Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií