Pohádka Královský slib patří k vánočním svátkům skoro tak jako třeba Popelka. Příběh o moudrém králi, co ve snaze dostát své dávné přísaze plánuje ženitbu svého syna s princeznou z vedlejšího království, zatímco srdce mladého prince získá za chlapce převlečená dcera jeho rádce, je zkrátka už takovou vánoční klasikou. Hlavní roli ve snímku z roku 2001 ztvárnil Maroš Kramár (63), David Kraus (42), Klára Issová (43) a Lucie Vondráčková (42).

Po dlouhých jednadvaceti letech se pak Kramár, tedy představitel krále, a Lucie Vondráčková, co si zahrála odvážnou Dinu, znovu setkali. Oba o tom informovali na sociálních sítích během třetí adventní neděle, kam sdíleli i své společné selfíčko. A všichni museli uznat, že se ani Maroš, ani Lucie nijak zvlášť nezměnili – a to i když v době natáčení bylo Lucii pouhých 21 a Marošovi 42 let. Pravda, nějaká ta vráska možná přibyla, ale jinak... jako kdyby to bylo včera.

To ostatně sami můžete posoudit i v naší galerii, kde je jak několik záběrů ze zmiňované pohádky, kterou natočil režisér Kryštof Hanzlík (60), tak i ona zmiňovaná fotka obou herců, co si od dob natáčení jaksepatří prošli lecjakými životními kolotoči, pády i vzestupy. Po více než dvou desetiletích jsou dnes oba například rozvedení a po svém boku mají nové životní partnery.

Lucie, co ke Královskému slibu nazpívala ústřední písničku Dál sním, je poslední dobou spojována s pohledným MMA bijcem Zdeňkem Polívkou (24). Je to už několikátý partner, co jí je přisuzován po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (40). A Kramár se zase po dvaceti letech a třech dětech rozvedl s právničkou Natašou Nikitinovou (54) a „vyměnil“ ji za půvabnou Inu Oravcovou (37).

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka. FTV Prima

Fotogalerie
43 fotografií