„Divadlo, film, ranč, fotografie.“ Tato čtyři slova podle sociálních sítí známé české herečky a dabérky Vandy Hybnerové shrnují okruhy jejích zájmů. Přestože ji totiž televizní diváci znají z mnoha snímků a seriálů, její velkou láskou jsou koně - vlastní jich hned deset a láskyplně se o ně stará. A právě s jedním z nich se nechala zvěčnit i během nedávných velikonočních svátků.

Umně pořízený černobílý záběr popsala jednoduše, jenom pomocí několika málo hashtagů jako třeba „život na ranči“ či „první koupání“, a zachycuje ji oděnou pouze v plavkách - koneckonců minulý víkend byl náramně teplý, a tudíž na první plavení koní v letošním roce zcela ideální. Na povedené momentce obzvlášť vynikl její naditý dekolt ve výstřihu horního dílu bikin.

Video
Video se připravuje ...

Vanda Hybnerová v Pevnosti Boyard: Připravili ji o hlavu! Co po ní lezlo? 

Fotka, na které jí to tak sluší, se během chvíle dočkala desítek takzvaných „lajků“ - a to nejenom od fanoušků, ale i od Vandiných kolegyněk z umělecké branže - srdíčko jí poslaly například herečky Martina Randová (52) či Lenka Krobotová (47).

Posuďte to v naší galerii sami -  jistě nám dáte za pravdu, že je dáma, co naposledy zazářila na plátnech kin v komedii Můžem i s mužem, která vznikla podle jejího scénáře, a kterou dokonce i sama režírovala, pořád náramná šťabajzna!

Fotogalerie
34 fotografií