Po skončení přenosu, který ne moc zábavně moderoval Honza Dědek (52) a Iva Kulhánková, se hosté natěšeně přesunuli k baru, nebo ke stolkům, kam si drinky přinesli. Tereza Ramba s manželem Matyášem dali před vínem přednost gin toniku a na stole jich měli hned několik. 

Herečce natolik koktejl zachutnal, že ho z ruky nepustila, ani když odcházeli k přivolanému taxi. Zatímco Tereza popíjela, Matyáš sháněl odvoz. 

Při odchodu své ženě galantně nabídl rámě, přeci jenom schody, vysoké podpatky, dlouhé šaty... Cestu po O2 univerzum zvládla, ale k autu už se nesla v náruči svého muže! Ještě že je fešný tanečník a akrobat samý sval a navíc je Tereza štíhlá jako proutek. 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Ramba odhalujícím dekoltem: Nejraději bych přišla v županu! Blesk TV

Což mimochodem ukázala v šatech se spadlými rameny, které odhalovaly její ploché břicho a kopírovaly postavu. Po dvou dětech – synovi Mikolášovi (4) a dceři Miře (1) – je Ramba v nevídané kondici. 

Hrála alkoholičku

Loni herečka dotočila film režiséra Dana Svátka (48) Zápisník alkoholičky, který vznikl na základě oblíbeného blogu a následně i knihy Michaely Duffkové (32). Tereza ve snímku velmi přesvědčivě hraje ženu závislou na alkoholu. 

Fotogalerie
99 fotografií