Známý český herec Martin Preiss se potýkal se závislostí na alkoholu a lécích sedm let. S pomocí příslušných odborníků a několika pobytů v léčebně z tohoto boje vyšel vítězně. Nepije, ale netají se tím, že je to běh na dlouhou trať, možná celý život. Před lety dokonce jeho manželka, herečka Martina Preissová (48), Blesku odhalila, že její muž jezdí každý měsíc na jeden týden na Vysočinu, kde se potkává se svojí terapeutkou a také dalšími abstinujícími spolupacienty.

Když proto jedna z hvězd seriálu ZOO sdílela na instagramu záběry z nemocničního pokoje s popiskem „opět na značkách“, jistě to mnohé z jeho věrných fanoušků vylekalo, že se už zase plácá ve velkých problémech.

Jenže takové spekulace jsou zřejmě liché, jelikož Martin, syn hereckého dua Jany (76) a Viktora (77) Preissových, doplnil slova: „čeká mě 14 dnů regenerace a cvičení. Ale výhled je tu hezkej...“ Vypadá to, že bude tentokrát zřejmě řešit docela jiné problémy - fyzické!

Video
Video se připravuje ...

Martin Preiss po závislosti na alkoholu a prášcích: Za pandemii jsem vlastně rád, říká Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií