Jana Doleželová, která bývá zcela po právu označována za nejkrásnější českou lékárnici, na sociálních sítích už nějakou dobu sdílí fotky, na nichž má na krku fixační límec. Nosí ho už od počátku března! „Mám naordinován čtyři týdny klidový režim z důvodu zlomeného žebra a blokády krční páteře,“ objasnila nyní na instagramu. Tato zdravotní indispozice jí prý způsobuje řadu omezení v pracovním i soukromém životě. „Prasklý ušní bubínek k tomu už je jen detail,“ posteskla si.

Byla jí doporučena rehabilitace v lázních, aby se jí lépe zotavovalo, jenže právě kvůli bolestem, které s sebou zranění přinášelo, si na takovou dovolenou musela nějakou dobu počkat. „Po 2,5 týdnech už docela zvládnu i delší cesty autem. Vyhrály to termální lázně s vysokým obsahem minerálií, které se nachází v Rakousku. A musím říct, ze to bylo to nejlepší rozhodnutí. Blahodárný účinek masážních proudů a teplé vody je znát,“ libuje si teď spokojeně půvabná brunetka.

Video
Video se připravuje ...

Lékárnice Jana Doleželová konečně kápla božskou: Jsem zadaná! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Regenerace, relaxace, rehabilitace. 3 dospělí a 2 děti, to je poměr, který mi vyhovuje, stále jsem trochu marod,“ uzavřela. Jak přesně k jejímu zranění došlo, nespecifikovala, svá slova ovšem ilustrovala momentkami právě z lázní, kde si nyní dopřává prvotřídní péči. Na zveřejněných snímcích jí to moc sluší a na křesílku u bazénu vyniknou obzvlášť její nekonečně dlouhé nožky. Není asi překvapením, že se tyto záběry dočkaly desítek takzvaných lajků – mimo jiné i třeba od podnikatele Josefa Kokty (66), jenž patří mezi muže, co skutečně dokážou ocenit ženskou krásu...

Fotogalerie
84 fotografií