Než Jana Doleželová ráno opustila svůj dům, musela si hodně rozmyslet, co si vezme na sebe. Čekaly ji totiž hned tři akce, na kterých chtěla zazářit. A každá z nich byla velmi odlišná. 

Zvolila tedy pohodlné a prodyšné bílé saténové šaty s černým límcem a černým páskem, které se hodily pro každou příležitost. 

Nejprve v brzkých odpoledních hodinách zavítala na loď u pražského Čechova mostu na Dvořákově nábřeží, kde proběhlo přátelské setkání coby oslava nedávných narozenin slovenské hvězdy Mariky Gombitové. Tam se zpěvačkou poklábosila, něco málo popila a pojedla na rautu. A pak už zase pospíchala na další sešlost. 

Tentokrát běžela na známou kliniku plastické chirurgie v ulici Na Příkopě na Starém Městě. A ač sama zatím jejich služby nevyužila, velmi vřele se vítala s docentem a plastickým chirurgem Janem Měšťákem. Kdysi uvažovala o plastice prsou, které si chtěla nechat zvětšit, ale nakonec zůstala u svých přírodních dvojek. 

Večer už ji pak čekal zcela jiný program, a sice celovečerní představení Czech Cabaret Show plné burlesek, ozdobených tanečnic, divadelních scének a také trochu novodobého cirkusu. Takovou show si nechal ujít jen málokdo, do divadla zavítali například Janek Ledecký, Tereza Vágnerová, Míša Dolinová, Míša Tomešová, atlet David Svoboda či Sabina Laurinová s dcerou.

A po celou dobu Doleželová neztrácela úsměv ze rtů, po celou dobu vydržela ve stejných šatech, a dokonce i účes vydržel. Jen na lodi si malý culík rozpustila, snad aby nepůsobila na všech fotkách stejně. 

Video
Video se připravuje ...

Miss 2004 Jana Doleželová: Byly zásnuby s miliardářem? Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií