Patrik Hartl přiznal, že musel podstoupit operaci. „Po únorovém lyžování s Ájou se mi pokazilo koleno a musel jsem ho teď svěřit ortopedické opravně. Takže místo velikonočního lyžování na ledovci budu polohovat nohu na chalupě,“ prozradil spisovatel svým fanouškům na sociální síti a nezapomněl poděkovat Rehabilitační nemocnici v Berouně za úžasnou péči.

Ačkoliv na snímku spisovatel v trenkách, s ortézou na noze a berlemi v ruce vypadá, že ho v následujících dnech čeká hlavně odpočinek, opak je pravdou. „Právě doma řídím začínající práce na velikonoční výzdobě,“ prozradil, že nezahálí, a dokonce prozradil i své další plány. „A už se těším, že na chalupě upletu s Hynkem pomlázku a budu s ní Martinku s Ájou honit o berlích. Doufám, že bude hezky, aby se mi ty berle nebořily do bahna,“ dodal optimisticky.

Jeho snímek ovšem vzbudil až nečekaný zájem. „Patriku, bolí to? Na fotce to vypadá, jako když máš druhou nohu amputovanou,“ ozvala se herečka Eva Holubová. „Bolí, ale jde to,“ dočkala se od Hartla odpovědi. „To vypadá, že ti fikli levou. Nevadí, ty si poradíš,“ zděsil se i herec Štěpán Benoni a další jeho sledující.

Video
Video se připravuje ...

Režisér Patrik Hartl o filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel: Proč nikdy nebude dvojka? Petr Macek

Fotogalerie
27 fotografií