Ačkoliv je pravdou, že se Michaela Kuklová od dob, kdy hrála hlavní ženskou roli v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci, téměř nezměnila, přece jenom už překročila ženami tolik obávanou padesátku. Přestože jí to pořád velice sluší, k tomu, aby si zachovala mladistvý pel i nadále, je potřeba tu a tam něčím trošku pomoct.

Po Agátě Hanychové (38), co si nechala před pár dny „připíchnout“ rty a plánuje operaci očních víček, šla s kůží na trh právě i tato herečka. Kuklová totiž na sociální síti ukázala, jak si nechává omladit pleť injekcemi kyseliny hyaluronové. Je to náramně nepříjemný pohled, jelikož jehly zabodávající se do jejího čela vypadají děsivě...

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová 3 roky po rakovině prsu: Léky mají vedlejší účinky! Markéta Reinischová

„Bezbolestný pidi zákrok s velkým efektem, který vydrží víc než rok,“ popsala Kuklová proces, při kterým si vrásky mezi očima nechává vyplnit látkou, co intenzivně hydratuje pleť, stimuluje buňky a podporuje tvorbu kolagenu a elasticity. Na rozdíl od botoxu si však při tom zachová miminku - a to je při jejím hereckém povolání dost důležité.

Fotogalerie
49 fotografií