Jenže z vysněného vaření před kamerou byla najednou noční můra. „Spolusoutěžící jsem vzal do baru a zazpíval jim oblíbené Gottovy písně. Přišel i Felix a zahrál, všechny plakaly,“ prozradil Ondřej. Jenže pak zjistil, že když zpíval, měl na rameni rozpáraný černý rolák. „Mrzelo mě, že mě na tu díru neupozornily,“ přiznal velké rozčarování Provazník, který bude na obrazovkách vařit už ve středu.

Podruhé se cítil podvedený, když si sám stoupl ke sporáku. „Všechno se musí dělat postupně na kameru. Když vařím normálně, tak dám dělat maso, chystám knedlíky a zelí současně. To v Prostřeno! nejde. Takže jsem měl skluz tři hodiny,“ přiznal, co ho dost rozhodilo. Příjemné nebylo ani to, že jedna ze soutěžících byla vegetariánka a další nejedla ořechy. Stalo se taky, že se paní tajně zbavovala nervozity slivovicí.

Nebe v hubě

Nejvíc Ondřejovi chutnaly hanácké koláče paní Jarušky. Dal za ně plných 10 bodů. „Takové dělávala babička, která už bohužel zemřela. Nebe v hubě – jak říkával Karel Gott.“

Drsný rozchod

Jak už Aha! informovalo, Ondřej má za sebou drsný rozchod s vizážistkou Lucií (38), která to přeháněla s alkoholem, a v minulosti dokonce točila porno. „Řekl jsem Lucii, aby odešla, že nesnáším, když chodí domů opilá a zfetovaná. V pátek jsem to skončil. Je pravda, že jsem na ni řval. Utekla v pyžamu a zavolala na mě policii,“ svěřil Aha! zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

S Felixem se těšíme na krásné ženy, řekl na otevření Gottovy kavárny zpěvák Provazník Luboš Procházka

Fotogalerie
27 fotografií