Zpěvák s Lucií (38), která pracuje jako vizážistka, žil dva a půl roku. „Poznali jsme se, když jsem byl poprvé pozvaný na Slavíky. Přišla s kamarádkou, kterou u mě líčila. Už tehdy mě mělo varovat, že když jsme odešli z bytu, zůstala tam a vypila mi všechno víno a pivo,“ zavzpomínal Provazník.

Prý mu to tenkrát ale přišlo dokonce roztomilé. „Pak mi prozradili, že má Lucie pornografickou minulost. Ale já si říkal, že nějakou minulost má každý a že se přes to přenesu,“ dodal zpěvák. Jenže jak to začalo, tak to i pokračovalo.

Ondřejova přítelkyně prý vypila denně dvě lahve prosecca, a dokonce ho vyháněla z bytu, kde už bydleli společně! Démon alkoholu ale ve vztahu začal úřadovat čím dál víc. „Jednou jsme se poprali a skončili na policejní stanici. Policistka mě poznala a domlouvala mi, abych se s Lucií rozešel,“ pokračuje ve vyprávění Ondřej. „Na čas jsme šli od sebe, ale pak jsme se zase dali dohromady. Jenže ona na Felixovy narozeniny přišla opilá. Už mi to hrozně vadilo,“ přiznává zpěvák.

„Zpívám písně Karla Gotta a nechtěl jsem špinit jeho jméno. Řekl jsem Lucii, aby odešla, že nesnáším, když chodí domů zfetovaná a opilá. V pátek ráno to vygradovalo, skončil jsem to jednou provždy. Je pravda, že jsem na ni řval. Utekla v pyžamu a zavolala na mě policii,“ postěžoval si Aha! Provazník. Tento týden se objeví i v kulinářské show Prostřeno na Primě. A tentokrát to bude divoká kuchařská jízda!

Video
Video se připravuje ...

Slováček slaví 80: Rozhovor o Dádě, zdraví i kolegovi s hlasem Gotta! Luboš Procházka

Fotogalerie
23 fotografií