Anna Julie Slováčková, oblíbená osobnost českého showbyznysu a dcera známých rodičů Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80), je živoucím důkazem, že ani drsné životní zkoušky nemusí zastavit sny. I když se jí rakovina vrátila, ona nepřestává snít a plánovat. Na svém instagramu nechala fanoušky nahlédnout do svého srdce slovy: „Já jen, že mám novej sen. Žádná O2, žádný Forum Karlín. Další koncertní milník musí být ve Staré střelnici v Hranicích.“

Její slova jsou výzvou pro všechny, kdo ji sledují: nepropadat beznaději a i v těžkých chvílích hledat cíle, které přinášejí radost. Slováčková, která si získala srdce diváků už jako zdravotní sestra v seriálu Ordinace v růžové zahradě a ještě více jako zpěvačka s vlastním bandem, ukazuje, že nezáleží na velikosti pódia, ale na síle poselství, které hudba nese.

Navzdory léčbě a únavě z nemoci zpěvačka plánuje, byť s něžnou nadsázkou, koncertní zážitek, který má být intimní. Stará střelnice v Hranicích, místo pro ni se silnou atmosférou, se zdá být ideálním pro sdílení její hudby a příběhu naživo.

Ať už se jí tento sen podaří realizovat, či ne, Slováčková je inspirací pro mnohé. Její nezlomná vůle a optimistický pohled na život je povzbuzením pro každého, kdo se setká s životním trápením.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Fotogalerie
54 fotografií