Terezin objev je ředitelem multižánrového festivalu Dvořák Art Festival, závodně hrál tenis, vystudoval ekonomii, film a audiovizuální techniku. A je také z oboru, takže Tereza s ním může propojit pracovní aktivity s milostnými hrátkami.

„Jsme spolu od předávání Cen Thálií. A jsme moc spokojeni, máme hodně společného a rozumíme si. Víc, myslím, k tomu není co dodat,“ okomentoval ani ne půlroční vztah Dvořák, když pořádal v jedné arménské restauraci pracovní večeři.

Diskuze se vedla o programu prvního ročníku Dvořák Art festival a Mátlovou měl po boku nejen jako přítelkyni, ale samozřejmě i jako hlavní hvězdu festivalu. Jinak byl přítomen Felix Slováček (80), jeho syn Felix Slováček ml. (40), zpěvák Ondřej Provazník (28) a Marian Roden (59) coby moderátor. „Ti všichni a mnoho dalších by se měli festivalu zúčastnit. Mám velké plány,“ netajil Dvořák.

A jak Tereza komentuje svůj nový vztah? „Nikdy jsem se ke svému soukromí nevyjadřovala a vyjadřovat nebudu. Jsem spokojená, a to je asi tak všechno, co chci říct,“ drží se svých zásad sopranistka.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mátlová: Stala se uměleckou ředitelkou! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií