Pojmenovat styl interiéru a zařadit ho do jednoznačně definované skupiny podle Anety Vrzalové nelze. V jejím domově tak nenajdete ani dnes tak populární skandinávský, industriální, nebo rustikální styl, ale ani styl boho či minimalismus. Rodačka z Brna se při zařizování bytu v Praze řídila čistě svojí intuicí a nikoli radami designérů. „Je to takový styl, jé, to se mi líbí. To se tam bude hodit. Je to zkrátka můj styl. Mám hlavně ráda dřevo, mám ráda barvy. A jde mi vždy o to, aby předmět, který je v bytě, pro mě něco znamenal, a to od svíčky, přes umělou kytku, po polštář,“ svěřila Blesku Aneta Vrzalová, která věří, že všechny věci mají svou energii, která se k nám vrací. „Když se na něco podívám, mám z toho radost buď proto, že se mi to líbí, nebo proto, že jsem to od někoho dostala, nebo je to koupené někde, kde jsem byla a mám na to místo hezké vzpomínky,“ vysvětlila zpěvačka, jak přesně její teorie funguje.

Jedním příkladem za všechny je třeba obraz, který Anetě přivezla její maminka z Kambodži. A jakožto dar od milované maminky má obraz v bytě své čestné místo, a to na zdi nad schody. Byt, který půvabná brunetka obývá se svým synem Oliverem (7), se rozkládá na dvou patrech. Za vstupními dveřmi je menší předsíň, koupelna, samostatný záchod a velký obývák s kuchyňským koutem. Nad jednou částí obýváku je zkosený strop. Nad druhou částí obývacího pokoje je pak zbudované patro, ke kterému vedou dřevěné schody s úložným prostorem pod nimi. Přímo nad schody je pak otevřený prostor, kde si drobná zpěvačka s hereckým nadáním zařídila svoji ložnici. Jediný pokoj v horním patře Aneta přenechala svému synovi.

„Normálně by to měla být třeba pracovna, ale já jsem si tam udělala svůj prostor. A protože žiju sama bez přítele, moje soukromí je vlastně celý byt. Můj syn Oliver samozřejmě své soukromí ve svém pokojíčku má,“ vysvětlila Aneta domácí uspořádání bytu,