Oblíbená herečka Patricie Pagáčová otevřela svou třináctou komnatu a bez obalu se nedávno na svém instagramu rozhovořila o svých návštěvách terapeuta. „V dnešní době, kdy se od nás očekává stálá dokonalost, je důležité ukázat, že i my, veřejně známé osobnosti, máme své boje,“ sdělila na sociálních sítích.

Herečka, která si svým talentem a charismatem získala srdce diváků, se nebála přiznat, že za úsměvy a aplausem se skrývají i chvíle pochybností a boje s vlastní psychikou. „Když se cítím rozložená, nebojím se o tom mluvit. Nejhorší, co můžeme udělat, je své pocity potlačovat,“ přiznala a dodala důraz na velký význam otevřené komunikace s blízkými i na podporu, kterou si můžeme navzájem dávat.

Význam svých slov herečka podtrhla osobním příkladem. „Chodit na terapii není žádná ostuda. Je to o pečování o sebe, o svou duši. Je to krok k lepšímu já,“ vzkazuje všem, kteří se možná obávají prvního kroku za dveře terapeutovy pracovny.

Kromě duševního zdraví se herečka otevřeně vyjádřila i k tématu tělesného sebepřijetí. Po porodu své dcery Bibiany (3) se její pohled na jídlo a tělo změnil. „Naučila jsem se milovat pravidelnost a kvalitu našeho jídla. Důležité je, jak se cítíme, ne jak vypadáme,“ prozradila pro web Extra.cz.

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií