Klid zbraní nenastal ani v den Soukupových půlkulatin. Takového dárku by se oslavenec od své ex opravdu nenadál...

Slovní průjem

Ve čtvrtek ráno vyzvedl dceru Rozárku, kterou měl ten den dle nařízení soudu na starost. Místo přání k narozeninám se od její matky ale dočkal jen sprostých nadávek. „Snažil jsem se v klidu převzít dceru, ale okamžitě jsem se po příjezdu dozvěděl, že jsem staré prase,“ prozradil ředitel televize Barrandov.

„Nejvíc měla paní Dopitová strach o deku, do které byla malá zabalená. Ať ji prý vrátím, že bych ji jinak ukradl...“ popsal předávání Soukup.

Slepá láska

Nic se nezměnilo ani při večerním návratu Rozárky k matce. Pokud čekal aspoň náznak gratulace, musel být zklamán. „Agáta tím sama ukazuje, jakou má úroveň. Je strašné, jak člověk, když je zamilovaný, nevidí povahu toho druhého...“ rve si Soukup zbytky vlasů za výběr partnerky.

Dárek od dětí

Naštěstí má Soukup ještě další dvě dospělé děti. „Zašli jsme si večer do restaurace na takovou malou rodinnou oslavu. Bylo to moc hezké,“ prozradil podnikatel, co mu v jeho narozeninový den udělalo radost. „Rodina je pro mě důležitá a jsem rád, že v tento den jsem mohl být se všemi svými dětmi,“ dodal Soukup s tím, že to byl pro něho nejkrásnější dárek.

Video
Video se připravuje ...

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií