V dobré kondici se Denisa Pfauserová, která se proslavila rolí uječené princezny v pohádce Řachanda, udržovala i během těhotenství. Jenom pár týdnů před porodem zvládla uběhnout denně 5 kilometrů – doufala, že tak bude mít snadnější a rychlejší porod. O tom, že narození malé Naily nebylo tak idylické, jak si herečka přála, se už psalo mnohokrát. Denisa byla kritizována poté, co si „dovolila“ postěžovat na chování lékařky, jež jí neumožnila ihned po porodu bonding s miminkem, a než dala dítko rodičce na hrudník, chvilku ho vyšetřovala stranou od ní.

Pfauserová pak sice v očích některých svých příznivců získala negativní nálepku „hysterické bio matky“, ale další její odvahu se ozvat chválili. Jenže nyní se na kudrnatou hlavu sympatické umělkyně snesla další vlna takzvaných hejtů. Na vině bylo tentokrát její běhání. Na sociální síti totiž sdílela krátké video, které ji zachycuje, jak kluše v parku i s kočárkem se spícím dítkem. Přestože jenom chtěla inspirovat své followery, našli se tací, kteří ji zahrnuli řadou výčitek.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Denisa Pfauserová: Poprvé bez dcery! Kameru měla v kabelce  Markéta Reinischová, Daniel Kristl

„Žádné nárazy kočárku se na rovné ploše nekonají,“ hájila se herečka, která začala po porodu, ke kterému došlo císařským řezem, běhat prakticky hned, jak to šlo – zhruba tři měsíce poté, co dala Naile život. Kočárek má zcela normální, ne sportovní – pohybuje se s ním skutečně jenom v parku. „A neumím si ani představit, jak by jako mohlo mlíko v prsu zkysnout. Ale klidně se nechám poučit,“ vtipkovala. I to jí bylo totiž vyčítáno jednou paní! „Běh je tak přirozený pohyb pro člověka, že bych se divila, kdyby to způsobilo něco okolo toho mlíka...,“ uzavřela stručně.

Fotogalerie
55 fotografií