Beáta Kaňoková, co se proslavila rolí prodavačky Evy v seriálu Zlatá labuť, kterou svádí německý důstojník v podání Jaroslava Plesla (49), byla velmi aktivní i během svého druhého těhotenství. Přestože se pomalu, ale jistě blíží termín jejího porodu, stihla ještě třeba tiskovou konferenci televize Nova, návštěvu kadeřníka i kosmetičky či nafocení těhotenských fotek. „Říkala jsem si, že ten další týden už se budu moct soustředit na všechno balení do porodnice, praní a skládání malých věciček pro miminko, naladění se... a prdlajs,“ svěřila se na instagramu.

Ony pomyslné vidle jí do tohoto plánu totiž hodila nemoc! „Chytla jsem nějakou příšernou chřipku a už šestý den ležím. No, snažím se ležet, protože starat se ještě o dalšího prcka znamená vlastně moc neležet,“ posteskla si maminka čtyřleté dcerky Judity, jejímž otcem je herec Tomáš Havlínek (31). Právě jiný stav v této pozdní fázi je ale při chřipce dost komplikací... nedá se klasicky léčit pomocí moderní medicíny a příslušných medikamentů. „Už vás z toho nevyseká žádný lék, protože vám ho nikdo nepředepíše,“ posteskla si Kaňoková.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Zlaté labutě Beáta Kaňoková: Promluvila o těhotenství! Reinischova,Kristl

„Moc bych i přála mít zase trochu víc energie, abych nepodléhala takovému pesimismu. Ale závěr těhotenství je sám o sobě velká zátěž. A když se k tomu přidá ještě tohle...“ smutnila herečka, co naposledy zazářila na plátnech kin v povídkovém snímku O malých věcech.

Nezbývá než jí držet palce, aby se co nejdříve uzdravila, a na porodní sál šla již docela fit - a hlavně plná sil. A i kdyby ji ještě stále trápil nějaký bacil, není pochyb, že jí pomůže její aktuální partner, talentovaný kameraman Tomáš Kotas, pyšnící se dvěma cenami z FAMUfestu.

Fotogalerie
48 fotografií