Zpěvák se nikdy netajil tím, že je hypochondr a v banálních onemocněních vidí smrtelné nebezpečí. Ale to, co prožíval v poslední době, bylo opravdu vážné a rozhodně tedy důvod ke starostem měl. 

Před 8 měsíci mi v těle našli nález, který většinou u kluků v mém věku znamená predikci toho nejhoršího onemocnění. Snažil jsem se na to nemyslet a nikomu to krom Marleyho (pes - pozn.red.) neříkat, ale tenkrát mě v nemocnici paní doktorka extrémně vyděsila a já musel jen prostě doufat do doby, než se mi to potvrdí, a nebo vyvrátí,“ svěřil se na sociální síti Drahokoupil, který na urologii podstoupil vyšetření prostaty. 

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil: Na ruce má vytetovanou přítelkyni! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Paní doktorka z Uroklinikum mě pořádně vyšetřila a řekla, ‚Zahoďte všechny obavy ohledně onemocnění z hlavy, jste zdravej a máte to pěkný‘. Tímto jí chci poděkovat za nádherný přístup, když viděla, jak vystresovanej jsem byl, a také Bohu, že vyslyšel moje prosby,“ vydechl si Vojta. 

Chlapi, je to nepříjemný, choulostivý, ale mega potřeba! Dojděte si preventivně nechat checknout vercajk, protože vás ani nemusí nic bolet a můžete mít v sobě zárodek neštěstí!!!“ apeloval na všechny muže zpěvák.

Fotogalerie
45 fotografií