Tehdy o jejich vztahu mlžila. „Je krásné být po boku muže,“ usmívala se Tereza. A usmívá se pořád, protože s Mirkem tvoří pár už rok! 

Kdy to mezi námi přesně zajiskřilo, si už nevzpomínám, ale vím, že jsem jí tehdy zavolal kvůli nějaké pracovní akci a z pěti minut byl dvouhodinový telefonát. Pak jsme se dvakrát sešli a měli jsme si co říct, což stále trvá,“ přiznal Blesku Dvořák.

Mátlová dodala, že za jejich seznámením stojí majitelka estetické kliniky Petra Řehořková. „Takže veškeré eventuální problémy směřujte na ni,“ směje se Mirek. 

Video
Video se připravuje ...

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě! David Turek

Zpěvačka po boku nové lásky zhubla 10 kilo. „S novým životním naplněním to jde samo. Zatímco já ještě nějaké kilo potřebuji hubnout, Mirek spíš přibrat. Takže i v tomhle se skvěle doplňujeme,“ tvrdí Tereza, která měla vždy starší muže. Někdejší partner a otec jejich dcery Emily (15), producent František Janeček letos oslaví 80.

„Věk mých partnerů pro mě nikdy nebyl prioritní. Mám takový vyhraněný vkus na chlapy, který evidentně není jednotný. Chlap mě musí něčím zaujmout, hlavně musí být chytrý, všeobecně nemám ráda hloupé lidi. S Mirkem toho máme hodně společného, což je fajn," usmívá se zamilovaně blondýnka. 

Fotogalerie
41 fotografií