Co na tom, že mu ošetřující lékař klade na srdce, aby v době zuřících chřipek, covidu a dalších infekčních nemocí nechodil mezi lidi. „Dodržuju režim, který mi v nemocnici předepsali. Jen pogratuluju a mizím,“ omlouval se herec. Koleno mu po měsíčním pobytu v nemocnici slouží, ale musí si dávat pozor na plíce. Od dětství totiž trpí astmatem.

Na narozeninové oslavě se setkal s dalším marodem – malířem Kristianem Kodetem (75), který kvůli ucpaným cévám v noze už nepřešel ani Staroměstské náměstí, kde bydlí. Proto si taky poležel chvíli v nemocnici a nohy mu už zase slouží dobře.

To Felix Slováček (80) je ve svém věku jako jura! „Nemůžu si stěžovat, diář mám nabitý, vystoupení je hodně, pořád mě baví řídit, tak křižuju republiku,“ pochlubil se saxofonista a pomohl oslavenkyni sfouknout svíčky na dortu.

VIRÓZA ZASAHUJE

Dlouho se nezdržel ani pohublý Michal David (63). Přijel totiž po zkoušce na Poctu Haně Zagorové a chtěl být na včerejší koncert v O2 areně stoprocentně fit. Mezi gratulanty byli i lékaři – kardiochirurg prof. Jan Pirk (75) s manželkou Blankou a plastický chirurg Jan Měšťák (79). Omluvili se moderátor Rey Koranteng (49) se šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem (71), oba totiž přemohla viróza...

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep! Hana Höschlová

Fotogalerie
83 fotografií