Těší se vždy na veřejné rozhlasové nahrávky, kam chodí všichni pro dobrou náladu. „Srandu mám rád celý život. A hlavně v dnešní době je potřeba rozesmát lidi. A je tam fajn parta, jako například Ivanka Devátá, Jan Přeučil i moderátor Patrik Rozehnal,“ vyjmenovává spokojeně herec. V knize Vylomeniny Jiřího Krampola je v kostce a s nadhledem celý jeho život. Od školy až před kameru vypráví o natáčení slavných seriálů, filmů i o svých tenisových úspěších.

První publikace, která mapovala Krampolův barvitý život, vznikla už před drahnými lety. Napsala ji manželka Jirkova úhlavního přítele, scenáristy a občasného herce Jiřího Bednáře (†72) Jana Bednářová (75). „Jirka mi svědčil na svatbě a já jemu. Měl jsem ho moc rád a chybí mi stále. I když je to právě deset let, co odešel,“ přiznal Krampol.

Je už pár dní doma z Nemocnice Na Františku, kde o něj více než týden pečovali. Ležel dokonce na jednotce intenzivní péče. Zpočátku totiž byly obavy, že jde u Krampola o nebezpečný zápal plic. „Postavili mě zase na nohy, ale současné počasí je pro astmatiky peklo,“ postěžoval si Jirka.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií