Dosud znala Zemana osobně pouze z dávné přednášky před mnoha lety. „Byla jsem dopoledne i na semináři o ekonomice v parlamentu. Bylo to moc zajímavé,“ přiznala se zájmem Obermaierová.

S bývalou hlavou státu si pak během pěti minut hovoru padli do oka a potykali si. „Probrali jsme situaci kolem důchodů i ostatní problémy. On je fajn člověk, padli jsme si hned do noty,“ pochvalovala si herečka. „Potěšilo mě, jak dobře vypadá. Mnohem lépe, než když ještě seděl na Hradě,“ konstatovala.

Vzala s sebou do Zemanovy pražské kanceláře i syna Jardu (44). Bodyguarda jim dělal Jan Šmajs z Fanklubu majora Zemana. „Taky mě moc potěšilo, že se bývalá první dáma Ivana Zemanová dívá na seriál Ulice a že ho má ráda,“ doplnila ještě spokojeně Jarka.

Byla to její poslední volná chvíle před víkendem, než jí zase začne kolotoč. Má totiž vedle natáčení populárního seriálu na Nově ještě několik představení muzikálu Mýdlový princ v Brně.

Pokud dovolí čas, Jarka bedlivě sleduje zpravodajství o dění doma i ve světě. „Nedávno mě zaujalo vystoupení mladého Trumpa. Mluvil mi z duše. Proti válce a proti zbrojení,“ řekla spokojeně.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Znám svůj děj, jinak nevím, o co tam jde. Hana Höschlová

Fotogalerie
37 fotografií