Znali ho jako bezva parťáka a skvělého kolegu. Dabér, jehož hlasem u nás mluví Hugh Grant (63) v Lásce nebeské či Tom Cruise (61) v Mission Impossible, ale zřejmě bojoval s vnitřními běsy a démony.

Fajn člověk

Jindy veselý a pohodový chlap si na Nový rok vzal život. „Už měl asi pocit, že nemůže dál,“ prozradil Blesku rodinný známý. Kolegové z branže o sebevraždě ale mluvit nechtějí. Možná v duchu smutně přemítají, zda šlo jeho smrti nějak zabránit...

„Je to strašně smutné samo o sobě,“ řekla Blesku zdrcenáJaroslava Obermaierová (77). „Samozřejmě jsem ho znala, byl to fajn člověk, ráda jsem ho potkávala,“ dodala smutně.

»30«

  • Tolik let se Pavel Vondra věnoval dabingu.

Patřil do rodiny Felixe Slováčka

Termín posledního rozloučení s Pavlem Vondrou zveřejnil Aleš Cibulka (46), jehož partner Michal Jagelka (46) se znal se zesnulým právě z dabingových studií. Uskuteční se 12. ledna ve 13:15 v motolském krematoriu. S hlasem Steva z Beverly Hills se přijde rozloučit nejen nešťastná rodina, do níž patřil i muzikant Felix Slováček (80). Loni v srpnu totiž odvedl prvorozenou dceru, herečku René Slováčkovou (46), na svatbu, kde její ruku dal Filipu Brázdovi, což je Vondrův vyženěný syn!

Smutná Hana Talpová: Příliš mnoho smutku...

Zpráva o skonu Vondry rozesmutnila také Hanu Talpovou (85). „Občas mě svezl autem, byl milý, ochotný, dobrý kolega,“ řekla. „Ještě jsem se nevzpamatovala z toho, že zemřel Láďa Županič. To bylo pro mne tak strašné, že jsem ani nemohla jít na pohřeb. Zdravotně bych to nedala...“ přiznala herečka a dabérka, že se bála velkého citového pohnutí.

„A teď další úmrtí člověka, kterého jsem dobře znala. To je strašné,“ dodala Talpová, jejímž hlasem promlouvá nejen Jessica Fletcherová v seriálu To je vražda, napsala, ale taky Dorothea z právě reprízovaného Hotelu snů.

Video
Video se připravuje ...

Dabérka Hana Talpová, hlas Jessicy Fletcherové: Co je v dabingu nejdůležitější? Hana Höschlová

Fotogalerie
21 fotografií