Podle Jana Ondera, který ve StarDance soutěžil celkem třikrát a od sedmé řady tam působil jako odborný poradce, je celá taneční soutěž nejen o tanci, ale hlavně o sympatiích a emocích. 

Zažil jsem dva extrémy. Když jsem tancoval s Danou Batulkovou ve StarDance, tak jsme ve finále porazili Zuzanu Norisovou, která tenkrát tancovala s výborným tanečníkem Honzou Klimentem. A my jsme je porazili takovou tou nějakou energií a roztomilostí. Ale ve skutečnosti, co se tance týče, tak by měla vyhrát ta Zuzana Norisová,“ přiznal v rozhlasovém pořadu Blízká setkání Onder. 

Čili tam u nás nebo v tom roce převládla tahle osobní rovina, a přesně tahle osobní rovina převládla v roce, kdy jsme tancovali s Taťánou Kuchařovou a porazila nás Anička Polívková. Troufnu si říct, že my jsme tančili lépe, ale lidi to dali tam, kde je to hřálo trochu víc,“ svěřil se s tím, že tam mezi Polívkovou a diváky hrála velkou roli určitá chemie mezi nimi, a proto herečka modelku porazila. 

Sám má za sebou ještě jedno vítězství, a sice z roku 2012, kdy tančil s atletkou Kateřinou Baďurovou. A zatímco po taneční stránce sklízel Onder ve StarDance úspěchy, v lásce mu soutěž mnoho štěstí nepřinesla. Jeho dlouholetá partnerka Lucie Hunčárová se během 8. řady zamilovala do kuchaře a svého tanečního partnera Emanuela Ridiho. Vztah Hunčárové a Ondera tak po osmi letech skončil. 

Video
Video se připravuje ...

Tanečníci ze StarDance Onder a Otáhalová: Co říkají na letošní ročník? Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií