S jakou radostí na začátku týdne odlétala Katka na dovolenou na Maledivy. „Já su tak šťastná… ano míříme do ráje v Indickém oceánu,“ pochlubila se z letadla herečka. S kým odletěla, se nepochlubila, ale zřejmě s dcerou Kateřinou, když svého milovného psa Jordyho svěřila do rukou kliniky. 

A právě v úterý večer se ztratil! „Prosím o pomoc... můj Jordy - Džordy se ztratil v Praze Řepy. Utekl z kliniky Jaggy, když ho venčili, prosím sdílejte, prosím hledejte. Je moc hodný, ale vyděšený…,“ prosila Brožová, která samozřejmě z takové dálky nic víc nezmohla. Aby svého miláčka Rhodéského ridgebacka získala zpět, tak nabídla i velmi tučnou odměnu  30 tisíc korun!

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Kateřiny Brožové (55) o vztazích: Zažila jsem týrání, psychické násilí i alkoholismus! Reinischova,Kristl

Nejprve to vypadalo nadějně, když z diskuze pod příspěvkem Katky vyplynulo, že pejska někdo viděl a psí detektivové vyrazili na místo. Bohužel ve středu odpoledne se začala po sociálních sítích šířit zpráva o smrti pejska stejné rasy. „Bohužel vám musím sdělit, že pejska před hodinou srazil vlak blízko té velké lávky u nádraží Zličín. Mám nehodovou pohotovost a mluvil jsem s hasičem, který byl přímo na místě a potvrdil mi, že se jedná o hnědého ridgebacka. Pokud se tedy neztratil nějaký další, tak to bude bohužel tento pejsek :(. Osobu na uvedeném čísle jsem kontaktoval, takže bohužel tak....“ 

Všichni si okamžitě začali tyto události spojovat, i když oficiálně stále nebylo potvrzeno, že se jedná o stejného psa. „Ve 14:50 tam byli hasiči Správy železnic. My jsme nevyjížděli. Dle zprávy uvedené v zápise mohu potvrdit, že pes je mrtvý," řekl Blesk.cz mluvčí pražských hasičů Martin Kavka k potvrzení nešťastné události s tím, že se jednalo o rhodéského ridgebacka.

Také na facebookovém profilu Psího detektiva se množily spekulace a v komentářích přibývaly dokonce i kondolence pro paní Brožovou. Proti tomu se ale majitel profilu několikrát ostře ohradil. „Jordy se pořád hledá, nikde není potvrzená informace, že pejsek z kolejí byl on! Nešiřte dezinformace a nevkládejte zde zbytečné komentáře! Raději koukejte kolem sebe.“

Sama herečka se k těmto spekulacím nevyjádřila, během středečního podvečera se jí Blesk nedovolal. Podle informací Showtime se herečka z Malediv vrátila zpět do Česka. Podle jejího posledního příspěvku na instagramu to ovšem vypadá, že nemá dobré zprávy. Na sociální síť totiž zveřejnila jednoduchý příspěvek, na kterém je pouze černá barva. "Je mi to strašně moc líto, jsem s tebou," napsala Brožové například někdejší moderátorka Michaela Ochotská a nezapomněla ani na černé srdíčko. Lítost Brožové vyjádřila i Alice Bendová. "Jsem s Tebou," napsala jí herečka. Že je Jordy po smrti potvrdil na facebooku hereččin dobrý kamarád René Kekely. "Je to bohužel on," uvedl u svého příspěvku, ve kterém vyjádřil obrovskou lítost a smutek. 

Zprávu o smrti svého psího přítele potvrdila i sama Kateřina Brožová. „Zabili mi mého miláčka. Svěříte člena rodiny, pro kterého byste dýchali, veterinární klinice, aby bylo o něj po nezbytnou dobu postaráno, kdyby přišel zdravotní problém. Oni ho pustí při venčení z vodítka, ač ho neznají a nevědí, jak bude reagovat, i když je to starší a ne úplně zdravý pes,“ uvedla zdrcená herečka pro Super.cz. Smutná zpráva ji zastihla v letadle při návratu z předčasně ukončené dovolené.

Fotogalerie
69 fotografií