Jelikož se Veronika dlouho neukázala po boku Pepy, hned se rozjela šuškanda, že je mezi nimi konec. Herečka totiž v poslední době trávila spoustu času prací nebo se svými dětmi a vnoučaty.

A že to měla perné. Po Štědrém dnu odjela s dětmi Vincentem, Cyrilem a Kordulou na lyžovačku do zahraničí. Po návratu doma uspořádala opožděné Vánoce pro Agátu a její rodinu. V ten den vůbec netušila, jaké eso v rukávu má pro ni její nejstarší dcera.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Veronika Žilková: Děti vždycky upřednostním před chlapem! A proč s nikým dalším bydlet nechce? 

„Myslím si, že je to otázka hodin, co vím o této svatbě, takže jsem to netušila, ale musím říci upřímně, že jsme si to od začátku všichni přáli,“ řekla eXtra.cz na veselce Agáty s Mirkem Dopitou. Aby byl jejich den klidný, tak se Žilková postarala o její tři děti - Kryšpína, Miu a Rozárku.

Poslední den v roce si ale ukradla pro sebe a pro svého kamaráda. „Veselého silvestra!!! Připíjíme všem na zdraví a my vás zdravíme z cesty do Fuerteventury,“ pochlubila se Veronika po boku s Josefem a sklenkou červeného vína v ruce. Páreček tedy Nový rok přivítá na jednom z Kanárských ostrovů, kde je momentálně okolo 25 stupňů.

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Fotogalerie
47 fotografií