Hanychová je matkou tří dětí, kterým dopřála luxus mít každé jiného tatínka. První dítě, syna Kryšpína (12), má s Mirkem Dopitou, za kterého se 29. prosince v utajení provdala. Prostřední dceru Miu (6) si pořídila s exmanželem Jakubem Prachařem (40) a nejmladší potomek, holčička Róza (9 měsíců), je plodem lásky ze vztahu s Jaromírem Soukupem (54). 

Po dramatickém rozvodu s Prachařem se Agáta nemohla usadit a během roku vystřídala nespočet mužů různých věkových i majetkových kategorií. Děti musely být z kolotoče „nevlastních“ tatínků dostatečně zmatené a snad ani Agáta pořádně nevěděla, vedle koho se ráno probudí. Oficiálně randila s makléřem Zdeňkem Turkem, kameramanem a fotografem Markem Niessnerem, producentem Tomášem Sobolou, truhlářem Adamem Raiterem známým z reality show Survivor, s podnikatelem Janem Loskotem, několik měsíců byla po boku slovenského chirurga Andreje Nikova.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence? David Turek, Elmer Carvalho

Vypadalo to, že se usadí vedle Soukupa, ale ani dcera je spolu neudržela. Modelka pár měsíců po ukončení vztahu překvapila návratem k Dopitovi, který je už několik hodin jejím druhým manželem. 

Po svatbě, na které byla redakce eXtra.cz, se oba vyjádřili k těhotenství. „Snad ne, nevím o tom. Stoprocentně nebudu dneska,“ tvrdí Agáta. „Kdyžtak až zítra,“ vtipkuje i Mirek, který by se však dítěti nebránil. „Já vždycky chci dítě, ale určitě to neplánujeme,“ dodal. 

Uvidíme, s čím dvojice přijde za pár dní... Jak už víme, to, že Agáta něco říká, neznamená, že je to pravda...

Anketa

Vydrží manželství Agáty a Mirka?

Ano
Ne

Fotogalerie
59 fotografií