Na vánoční koncert v O2 aréně se herečka a především zpěvačka Eva Burešová, ověnčená několika bronzovými Slavíky, velice těšila. Skrze instagram tam lákala své příznivce a nebylo pochyb, že předvede show, co bude stát za to, a zapěje písničky, které mají její příznivci tak rádi. Jenže osud tomu chtěl jinak - a ona mezi umělci, mezi které patřili třeba zpěváci Richard Krajčo (46) a Ondřej Ruml (42), či zpěvačky Dasha (42) a Kateřina Marie Tichá (29), nečekaně chyběla.

„Všem těm, kteří v aréně byli, jsem natáčela video, které se vám mělo během večera pustit. Ale vzhledem k tragické události v Praze, kterou vnímáme všichni jako velmi bolestnou, se změnil celý koncept večera, a tak se moje absence oznámila tak, že to někteří z vás ani nezaznamenali a teď mi píšete zprávy,“ vysvětlovala smutná hvězda seriálů Slunečná a ZOO na svém profilu na sociální síti. A vysvětlila, proč tomu tak bylo!

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová na Tháliích: Důležité jsou role, ne ceny! Hana Höschlová

Na vině byla totiž její nemoc... „Už čtvrtý den bojuju se zdravím a teprve dnes jsem finálně opustila benešovskou nemocnici, kde se všelijak snažili přijít na to, co se se mnou vlastně děje,“ uvedla ráno 22. prosince. To, že se nemohla účastnit koncertu, ji mrzí. „Věřte mi, že jsem dělala maximum pro to, abych vystoupit mohla, jen to prostě nebylo možné. Nejsem robot, jsem člověk, a když tělo řekne ‚ne‘, nikdo s tím nepohne...“ posteskla si.

Naštěstí její fanoušci měli pochopení, koneckonců za svůj zdravotní stav a hospitalizaci Eva přece nijak nemůže. Všichni jí hromadně přáli brzké uzdravení – a to nejenom její followeři, ale i mnozí kolegové a kolegyně z umělecké branže. „Přeji mnoho zdraví a sil, ať je brzy lépe,“ vzkázala jí například zpěvačka Veronika Stýblová (29), finalistka první řady soutěže Česko Slovensko má talent i třetí řady Česko Slovenské SuperStar.
Fotogalerie
52 fotografií