Ještě na konci září Kazma v pořadu Ukaž Káru prohlašoval, že rekvizity z jeho filmu ONEMANSHOW: The movie nejspíš skončí v dobročinné aukci. „My jsme si řekli, že bychom všechny rekvizity a kostýmy vydražili na nějaké dražbě a dali je na nějakou hezkou nadaci,“ nechal se slyšet a zařekl se, že na instagramu včas odhalí, kdy a kde k dražbě dojde. 

To se ale nestalo a místo toho se předměty objevily na e-shopu One Man Show. K dispozici je trezor, který měsíc na Výstavišti v pražských Holešovicích ukrýval milion dolarů, pojízdná psí dodávka se sledovacím zařízením i kontejner, v němž bylo zakopané auto s milionem korun v kufru, z něhož v říjnu rozházel milion dolarů na pole za Prahou. 

Milionové memorabilie

„Trezor odolal několika vandalským útokům, zcela bez škrábnutí. Ideální pro ukládání vysokých částek v hotovosti, případně jako kryt před blížícím se koncem světa pro jednotlivce, či malou rodinu. Součástí trezoru jsou čtyři plně funkční LCD televize (Netflix, HBO..) a klimatizační jednotka pro teplé letní měsíce. Trezor disponuje funkčním terminálem pro scan karet a numerickou klávesnicí pro zadání hesla. Heslo pro otevření je součástí dodávky.“ píše na stránkách. A požadovaná cena? 2 890 000 korun. 

Podobně Kazma inzeruje i psí dodávku. „Pes disponuje nejnovějším sledovacím zařízením a je osazen moderní špionážní technikou, včetně párkovače s kapacitou ohřevu cca 40 párků a nahřívadla na 8 rohlíků. Pes je pojízdný, s platnou STK.“ Cena dodávky činí 1 490 000 korun. 

A skoro na milion vás vyjde i jeho trezor – za ten si Kazma řekl o 899 000 korun. „Téměř rok byl pod zemí a hledala ho celá republika. Toto multifunkční zařízení disponuje speciálními otevíracími vraty, ze kterých se dá dobře shodit $1.000.000 např. z vrtulníku – testováno. Jedná se o nejznámější lodní kontejner na světě,“ láká kupce. 

Ostrá kritika

Novinky si všímá čím dál více lidí na sociálních sítích a mnozí se netají ostrou kritikou. Zda peníze skutečně půjdou na nějakou charitu, to zatím Kazma neprozradil, a tak má spousta lidí pocit, že se jen snaží obohatit. „To jsem zvědavý, kdo si tohle koupí,“ zní jeden komentář na tiktoku. „Jak na ty ceny přišel? Vymyslel si to sám? Taková blbost, ode mě neuvidí ani korunu,“ má jasno druhý. „Ta dodávka má hodnotu určitě maximálně deset tisíc, taková blbost,“ neváhá další člověk. 

Video
Video se připravuje ...

Kazma shodil peníze na pole. Blesk

Fotogalerie
87 fotografií