Aneta Vignerová čeká podle anonymního zdroje serveru Expres.cz druhé dítě. „Aneta si druhé miminko moc přála, a dokonce o tom i mluvila v rozhovorech. Teď to vypadá, že se jim zadařilo, všichni jim to moc přejí,“ prozradil anonymní zdroj redakci.

Po utajené a tak trochu nečekané veselce s Petrem Kolečkem se modelka stáhla do ústranní. Na veřejnosti se moc neukazuje. Těžko říct, jaké má k tomu důvody. Zda je to kvůli tomu, jak potupné okolnosti jejímu návratu k proutníkovi Kolečkovi vlastně předcházely, nebo kvůli tomu, že se obnovený pár chce věnovat rodině a jejímu rozšíření. Vyskytovat se prý mají oba na chalupě u Poděbrad, kde se straní pozornosti médií

Těhotná už ve Varech?

Jedna z posledních větších událostí, na které se Aneta ukázala, byl filmový festival v Karlových Varech. Zdroj z jejího blízkého okolí ale vylučuje, že by mohla být už v tu dobu v očekávání. „Na festivalu v Karlových Varech v jiném stavu být ještě nemohla, protože pila. Teď ale svůj Instagram zaplňuje fotkami džusů, které si dává k jídlu třeba místo vínka. Také sdílí často statusy, ve kterých vzpomíná na své první těhotenství,“ tvrdí člověk, který Anetu zná a chtěl zůstat v anonymitě.

Video
Video se připravuje ...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Video a fotky naznačují miminko

Kromě podezřelého focení vždy pouze od pasu výš, naznačilo možné těhotenství fanouškům i dojemné video, které Aneta zveřejnila. Na pár záběrech je jasně vidět její vystouplé bříško, které ji navíc partner Petr Kolečko něžně hladí..

S blahopřáním ihned přispěchali někteří fanoušci. „Anetko, gratuluji k miminku, už je to i vidět. Zdravíme ze Žďáru,“ napsala přesvědčeně jedna ze sledujících. Je vidět, že ani nezapochybovala o tom, jak to s Anetiným domnělým těhotenstvím je.

Bude tedy opět o kolečko víc? Vypadá to, že ano. Sama modelka ale tuto informaci zatím nepotvrdila.

Fotogalerie
101 fotografií