Ve čtvrtek v 15 hodin proběhlo poslední rozloučení se skvělou herečkou, která po sobě nezanechala žádnou rodinu. Ve strašnickém krematoriu se tak sešla řada herců a dalších kolegů, kteří se Zdenou Hadrbolcovou spolupracovali. Jen její velká přítelkyně a drbna ze seriálu Ulice Vilma Nyklová, tedy Jaroslava Obermaierová, chyběla. „Mám představení,“ omluvila se herečka.

A skutečně. V době, kdy se celá Ulice loučila a plakala za svou věčně usměvavou kolegyni, byla Obermaierová v divadle Broadway a chystala se na večerní premiéru muzikálu Vánoční zázrak. Ač už se představení hrálo mnohokrát v minulosti, bylo třeba ho perfektně znovu nacvičit.

Obermaierovou do divadla doprovodil její syn Jaroušek a s sebou vzali i psího mazlíčka. Jaroslava pak rozdávala úsměvy na všechny strany a plně se soustředila na svůj výkon na jevišti. Jelikož její role nemá alternaci a nechtěla kolegy ani diváky na premiéře zklamat svou nepřítomností, bohužel neměla na výběr, než si odpustit pohřeb své zesnulé přítelkyně.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Štrébl se za Ulici loučil s Hadrbolcovou (†86): Uměla být hodně rázná... Luboš Procházka

Fotogalerie
50 fotografií