Byl to šok, jak pro Libušku, tak i Pepu. „Nikomu bych to nepřál. Jsou to starosti, bezesné noci,“ říká Vojtek, který se s bývalou tanečnicí rozvedl, když jejich synovi byl rok.

„Jsem šťastná za to, jaké máme vztahy, ale není to tak, že bychom spolu chodili na kafe. Pepa je opravdu vzorný otec. Když slyším své kolegyně, jak se k jejich dětem chovají otcové, kteří je opustili, tak si Pepy vážím. K dětem je opravdu velmi štědrý,“ řeka Blesku sympatická brunetka.

Video
Video se připravuje ...

Libuška Vojtková se pochlubila synem a promluvila o jeho nevyléčitelné nemoci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Matyáš se s cukrovkou naučil žít, i když to leckdy není jednoduché. „Je to boj. Je to celoživotní boj. Ale zvládá to dobře. Tím, že to měl od těch 4 let, tak už je to lepší. On je citlivý, a když by to dostal teď, tak by to bylo špatné. Ale teď je to v pohodě. I dnes se občas naštve, že proč zrovna on, ale mám pocit, že se s tím srovnal,“ přiznala eXtra.cz Rohlíčková.

Libuška až napotřetí (poprvé se vdala za Daniela Hůlku(55),pak za Pepu Vojtka, pozn. red.) našla spokojené manželství. S hercem Zdeňkem Rohlíčkem (42) se navíc radují z dcery Ely (6). 

Fotogalerie
19 fotografií