Oženěný nejsem, takže tohle je vzkaz pro všechny fanynky - stále je tam šance,“ odpověděl Blesku na dotaz, zda už do toho praštil, Jakub, který na soužití s partnerkou papír nepotřebuje. „Důležitá je láska, vzájemný cit a tolerantní kooperativnost,“ tvrdí Kohák

Pro kontroverzního umělce je těžké spočítat, jak dlouho vztah s Bárou trvá. „Jsme spolu patnáct šestnáct let, ale já přesně nevím. Když se k tomu připočtou ty přestávky, tak to tak dva tři roky dohromady dá,“ směje se reklamní režisér. 

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák: Svatba v nedohlednu! Ve vztahu jsme přestávky měli... Markéta Reinischová

Už nějakou dobu Kuba píše knihu s fotbalovým rebelem Martinem Feninem. „Stále přepisuji, máme toho hodně nahraného na diktafonu. Je to ve fázi, kdy už to dostává tvar a určitě to bude zajímavé až třaskavé.“ S Feninem je v pravidelném kontaktu, ale o tom, že by opět spadl do alkoholové závislosti, nic neví. 

V bytě ani v baráku s ním nebydlím, takže nevím. Ale sám mi něco říkal, ale jak to přesně je, nevím. Řekl bych, že nic není tak horké, jak se to napíše,“ má jasno Kohák, který nechyběl na kurzu čepování piva. 

Fotogalerie
45 fotografií