Na pozvánce jasně stalo, že dress code má být v kovbojském stylu. Takže většina hostů na hlavě měla všemožné klobouky a někteří to doladili kostkovanou košilí, vestou, nebo šátkem. 

Samotný oslavenec si na hlavu posadil cylindr, zřejmě aby bylo jasné, kdo ten narozeninový cirkus řídí. A jasné to bylo, protože Kohák lahev a sklenici s alkoholem nepustil z ruky ani na ulici. S každým si hned divoce připíjel. 

Mezi oslavenci nechyběl Sagvan Tofi, který víc než kovboje připomínal mušketýra. Na předepsaný outfit rezignoval Richard Genzer, ale do očí bila jeho síťovka s fotbalovým míčem. 

Video
Video se připravuje ...

Svatba, jakou svět neviděl. Jakub Kohák má jasno, v čem se bude ženit! Markéta Reinischová

Čerstvý ženáč Lukáš Pavlásek oblékl kostkovanou košili v hnědé barvě, takže mu k ní ladil půllitr s pivem. Dramaticky se tvářila herečka Iva Pazderková, která nepustila z ruky mobil. Buď vše točila, nebo si dělala selfíčka. 

Na oslavě celkově převažovali pánové, žen na oslavě moc nebylo. Spíš jen hrstka kamarádek. Alkohol v koktejlovém baru tekl proudem, ale jelikož se tam nevaří, tak během večera dorazily pro všechny krabice s pizzou. 

Fotogalerie
98 fotografií