Očekávaný snímek přilákal hned několik hvězd českého showbyznysu. Jednou z nich byl komik a moderátor Jakub Kohák(48), který dorazil i s krásnou partnerkou. Ta sice donedávna platila za „paní Columbovou“, ale po boku svého partnera nakonec zapózovala fotografům.  

Karolina Krézlová (36), známá hlavně ze soutěže Survivor, se aktuálně ve společnosti příliš neukazuje, ale na slavnostní premiéře se přeci jen objevila. Svůj doprovod sice fotoaparátům neukázala, prozradila ale, že je zamilovaná.

Samotný film jí pak v mnohém připomínal právě soutěž Survivor„Viděla jsem tam všechny ty intriky. Každý každému lhal, nikdo nevěděl, co je pravda a komu věřit. Přeneslo mě to zpátky do minulosti,“ přiznala Krézlová, pro kterou bylo natáčení soutěže velmi náročné.

Po delší době se ve společnosti s manželem ukázala dabérka a herečka Tereza Bebarová (48). „Jdu se podívat na Toma Cruise, který vypadá pořád na 30. Strašně mě zajímá anti-aging bez plastického chirurga,“ svěřila se herečka s tím, že bude mít vlastní kosmetickou řadu, která se právě anti-agingem (neboli procesem, který má zastavit stárnutí) zabývá.

Po boku svého muže si „biják“ nenechala ujít sympatická moderátorka Kristina Kloubková (46), která přiznala, že je velká fanynka akčních filmů. DJ Lucca neboli Lucie Dvořáková (45), tentokrát nepřišla v obklopení svých dětí, ale ruku v ruce s manželem, skladatelem Michalem Dvořákem (57).

Na premiéru zavítal také Julián Záhorovský (38), který se proslavil v pěvecké soutěži Superstar. Tam zazářil před bezmála dvaceti lety a nutno poznamenat, že se od té doby dost změnil. Z mladičkého hezounka je nyní charismatický muž, který přišel s novou partnerkou Terezou. A rozvášnil se vedle ní natolik, že podobizně Toma Cruise strčil prst do nosu!

V páru přišel také moderátor Vlasta Korec (50), avšak namísto partnerky dorazil se synem. Naopak zcela sám a bez doprovodu dorazil vítěz letošního Survivoru Tomáš Weimann (34), mladý herec Václav Šanda (34) či operní zpěvák Marian Vojtko (50).

Video
Video se připravuje ...

Ten chlap je magor! Tom Cruise skáče z útesu. CinemArt, idh

Fotogalerie
31 fotografií